Uusia palvelusivustoja matkailun alalla

Tein muutama vuosi sitten ensimmäisiä nykytyylisiä ”portaali”-sivustoja ja viime vuonna eli 2017 niitä availtiin sitten oikein urakalla ja tämä vuosi 2018 ei ole tuonut siihen poikkeusta. Jotkin näistä sivustoista ovat löytäneet lukijakuntansa, mutta monet ovat vielä täysin aloitusasteella ja jotkut saattavat myös sille tasolle jäädä. Tänä vuonna yksi näistä uusista teemoista on ollut matkailusivustot, ja lähinnä vielä sellaiset suunnat, jotka ovat itselle tulleet tutuiksi menneinä vuosina, ja siksi kuva- ja tekstimateriaalia oli sivustojen avaamiselle. Jatkossa toiveissa on löytää myös hyviä yhteistyökumppaneita näillekin sivustoille.

Matkailusivustojen kohdeyleisö on suomalaiset, ulkomailla matkustavat turistit. Näille olemme avanneet kolme sivustoa, Bulgariaa, Kanarian saaria ja Kreikan Rodosta ajatellen. Näistä Bulgarian ja Rodoksen sivujen alkuperäinenkin ajatus oli vain tuoda paikkoja ja niiden palveluita esille, mutta Kanarian saarten sivuston lähtökohtana oli löytää esille kiinteistönvälittäjiä – niitä on käyny vain yksi ja näin heinäkuussa 2018 sivustolla ei ole yhtäkään välittäjää – mutta emme menetä toivoamme vaan jatkamme sivuston kehittämistä edelleen.

www.kanarianasunnot.fi

www.rodokselle.fi

www.bulgarianlomat.fi

Minkälaisia nämä sivustot ovat sitten markkinoijan kannalta? Niillä on mainospaikkoja niin tekstilinkeille, isoille ja pienille bannereille kuin myös isommille artikkelimuotoisille jutuille sekä tuote-esittelelyille – olemme avoimia keskustelemaan erilaisista vaihtoehdoista. Hintataso vuodelle 2018 on maltillinen, koska kävijämäärätkin ovat maltillisia. Ainoastaan Kanarian asuntojen sivustolla on tuhansia vierailuja kuukaudessa.

Sivustojen mainoshinnasto

Tekstilinkit: 30€/kpl, kuvabanner sivuston reunalle 125€/kpl, mainossivu tuotteella hintoineen 150€/kpl. Jos otat kaikille kolmelle sivustolle niin pakettina: 60€ – 250€ – 300€ +alv

Lähinnä toivomme saavamme sivustoille esille myös matkatoimistojen kohteita, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että tämä toive täytyy siirtää kaudelle 2019, koska sellaisia ovat olleet vastaukset kaikilta suomalaisilta matkayhtiöiltä näille seuduille – varovaista mielenkiintoa, mutta katsotaan ensiksi tämä vuosi. Siksi päivitämme ja kehitämme sivustoja lähes päivittäin.

Etsitkö sinä matkalle lähteviä ihmisiä mahdollisiksi asiakkaiksesi? Vakuutusmyyntiä? Katso sivustot läpi ja ota yhteyttä, jokaisella sivustolla on yhteystietomme näkyvissä.