Palvelut

Nykymarkkinointi – Digitaalinen markkinointi – Digimarkkinointi

Haluatko että kotisivusi löytyvät? Haluatko että ne oikeasti auttavat liiketoimintaasi ja liikevaihtoasi?

Oli sitten kyseessä lehtimainonta, suoramainonta, ulkomainonta, tapahtumamarkkinointi, uuden tuotteen lanseeraus, liikkeen avaaminen, vuosijuhlat, asiakasrekisterin luominen, asiakasbopnuskorttijärjestelmän tekeminen – me olemme tehneet näitä kaikkia.

Markkinoinnin suunnittelu ei ole pelkästään mainosten suunnittelua vaan paljon myös asiakkaan ja asiakkaan kilpailijoiden ja asiakkaan asiakkaiden tarpeiden ja tilanteen kartoittamista ja ymmärtämistä.

Markkinoinnin tavat ja kulut sekä tarpeet ja tavoitteet ovat joka projektissa erilaiset.
Haluat sitten toteuttaa markkinoinnin sähköisesti, printissä, henkilökohtaisesti – käytä meitä sparraajana ja katsotaan mitä saamme yhdessä aikaiseksi.

Digitaalisen markkinoinnin edut

Digitaalisen markkinoinnin edut ovat suunnattomat. Ensinnäkin se on suora markkinointia, suoramainontaa sen kaikilla hyvillä puolilla ja eduilla- suora yhteys potentiaaliseen asiakkaaseen, motivointi toimintaan jne.

Toisaalta on helppo luoda personoituja viestejä isolle joukolle helposti ja nopeasti. Kolmanneksi muttei mitenkään vähemmin kuin ykköskohta, digitaalinen markkinointi on analysoitavissa, laskettavissa ja sitä kautta kehitettävissä loogisesti.

Hinnastomme löytyy pääsivustoltamme: https://ertuki.fi/hinnasto/

– koulutus

Markkinoinnin tarkoitus on luoda uusia ja ylläpitää vanhoja asiakassuhteita. Tehokkaan markkinoinnin saavuttamiseksi yrityksen tulee olla perillä alan ajankohtaisista suuntauksista. Markkinointikoulutukset antavat ajankohtaista tietoa ja käytännön vinkkejä tulokselliseen markkinointiin.

– suunnittelu

Markkinointisuunnitelma on yrityksen käytännöllinen työkalu. Sen avulla huolehditaan, että markkinointi kohdistuu oikein, toimenpiteet ovat tehokkaita ja tavoitteiden toteutumista voidaan seurata.

– toteutus

Toimitamme kotisivuja, lehtimainontaan, tiedotteita, artikkeleita, sosiaalisen median kanavien sisältötuotantoa, videoita, flyereita, tuotamme taustamusiikkia, tuotamme työvaatteet, autoteipit, ikkunateipit, mietimme logot, sloganit – yrityksen ja yrittäjän tarpeiden ja resurssien mukaisesti – ennen, nyt ja tulevaisuudessa

– seuranta ja analysointi

Markkinoinnin analysointi on erittäin tärkeä vaihe, että kerätty data saadaan jalostettua organisaatiolle hyödylliseksi informaatioksi ja päätöksentekijöille konkreettisiksi toimenpide-ehdotuksiksi. ​Ota yhteyttä ja kysy kuinka voisimme auttaa luomaan yritykseen analyyttisen kulttuurin? Monessa yrityksessä analytiikan hyödyntäminen on vajavaista, vaikka sen avulla pystytään luomaan todellista kilpailuetua. Yrityksen johdolla saattaa olla tahtoa, mutta käytännön etenemiseen ei välttämättä löydy ratkaisuja.