Sisällöntuotantoa teemoittain

Olemme tehneet sisältöä teeman mukaisesti printissä jo vuosia ja teemoina ovat olleet niin koti ja asuminen kuin autot ja urheilu – yrittäminen, mökkeily, matkailu yms. Viimeiset parisen vuotta olemme tuoneet tuota sisältötuotantoa myös tänne digipuolelle, jossa meitä ei rajoita printin jakelualueet.

Yksi parhaista aihealueista meille ovat autot ja liikenne, sillä Suomessa auto on meille useille se ainoa tapa, jolla oikeasti voi liikkua paikasta toiseen, koska julkinen liikenne on mitä se on. Siksi aloitimme jokin aika sitten sivuston Autot ja liikenne, jonne sitten päivittelemme lähes joka päivä aiheeseen liittyviä uutisia Suomessa. Autoilusivustolla juttuja tulee tasaisesti niin liikenneturvallisuuteen, uusiin autoihin kuin kaikkeen muuhunkin mitä liikenteeseen liittyy. Sivusto on vielä uusi, joten se tulee vielä ajaamyötä muuttumaan. Myös alan toimijoilla kuten korjaamoilla, autoliikkeillä ja muilla on mahdollisuus tulla esille sivustolla.

Toinen sisältöalue, jolle olemme viime aikoina tuottaneet jonkinverran sisältöä on ulkomaanmatkailu ja siellä lähinnä Rodos, Kanariansaaret sekä Bulgaria. Kaikki nämäkin sivustot ovat vielä varsin uusia ja lähtökuopissaan mutta kuvastavat sitä, mitä olemme tekemässä tulevaisuudessa. Noilla matkailusivuilla lähinnä esitellään kohteita ja niihin liittyviä uutisia sekä yleisiä matkailuun liittyviä uutisointeja. Lisäksi tuolla Kanariansaarten sivulla on tavoitteena välittää myös paikallisia asuntoja ja vuokrakohteita.

KO