Lainaa helposti Helppovertailu.fin kautta

On varsin varmaa väittää, että kynnys lainan ottamiselle on tänä päivänä pienempi kuin koskaan aikaisemmin. Samalla suomalaiset ovat entistä tietoisempia lainojen hyvistä ja huonoista puolista. Myös alalla kasvanut kilpailu sekä korkokattoja säätelevien lakien muutokset ovat omalta osaltaan vaikuttaneet siihen, että lainan ottaminen tänä päivänä voi olla fiksu ja taloudellinen päätös.

Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista on kuitenkin erittäin tärkeää, että lainoja vertaillaan keskenään. Helppovertailu.fi-sivuston kautta lainojen vertailu on sekä helppoa että nopeaa. Lainojen vertailun avulla hakija voi nähdä samalla silmäyksellä markkinoiden parhaat tarjoukset, sillä tänä päivänä alalta löytyy kymmenien eri pankkien lisäksi kymmeniä yksityisiä rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainanhakijoille niin pienlainoja, kulutusluottoja kuin joustoluottoja.

Tässä mielessä tarjontaa on jopa niin paljon, että moni kuluttaja ei itse tiedä, millainen lainatarjous olisi juuri omaan tilanteeseen sopiva vaihtoehto. Tämän ongelman kanssa ei enää tarvitse painia yksin, sillä Helppovertailu.fi tarjoaa kuluttajille helpon ja yksinkertaisen palvelun, jonka avulla lainanhakijat voivat nähdä samalla silmäyksellä kaikki lainan olennaisimmat tiedot useasta samaa lainaa tarjoavasta rahoituslaitoksesta ja pankista.

Toisin sanoen Helppovertailu.fi kokoaa tiedot samasta lainasta selkeästi yhteen ja samaan paikkaan, jolloin lainanhakijan on todella helppo nähdä nopeasti, mitä eroja eri lainapalveluilla ja lainatarjouksilla on keskenään. Useimmissa tapauksissa kuluttaja kääntyy lainojen vertailupalveluiden puoleen silloin, kun päätös lainan ottamisesta on jo tehty, jolloin Helppovertailu.fin avulla lopullisen päätöksen tekeminen on huomattavasti mutkattomampi prosessi.

Helppovertailu.fi – Säästä aikaa, säästä rahaa


Helppovertailu.fi auttaa säästämään aikaa ja rahaa. Useimmissa tapauksissa silloin, kun päätös lainan ottamisesta on tehty, ensimmäinen asia, mihin kuluttaja kiinnittää huomiota on tietysti lainan korko, joka määrää pitkälti myös sen, kuinka paljon lainasta lopulta pitää maksaa.

Pelkkää nimelliskorkoa ei kuitenkaan kannata tuijottaa liian tarkkaan. Nimelliskoron lisäksi yksi tärkeä ominaisuus, joka vaikuttaa lainan valintaan on ehdottomasti lainan todellinen vuosikorko. Lainan todellisella vuosikorolla viitataan siihen, mitä muita kuluja lainaan liittyy koron lisäksi. Näitä kuluja voivat olla esimerkiksi tilinhoitokulut, avausmaksut ja muut palvelumaksut. Tämän vuoksi lainan nimelliskorko voi olla esimerkiksi 9 %, mutta todellinen vuosikorko yllättäen 13 %. Monissa lainatarjouksissa ilmoitetaan pelkkä nimelliskorko, jolloin todellinen vuosikorko puolestaan löytyy lainaehtojen pienellä präntillä, eivätkö aivan kaikki kiinnitä siihen edes huomiota.

Helppovertailu.fi-sivusto näyttää vertailutuloksissaan paljon muutakin kuin vain pelkän lainan nimelliskoron. Tällöin kuluttajat voivat nähdä helposti vertailun tuloksista, missä lainatarjouksissa on alhaisen nimelliskoron lisäksi myös alhainen todellinen vuosikorko. Tämän lisäksi vertailussa otetaan huomioon myös monia muita ominaisuuksia, jotka vaikuttavat merkittävällä tavalla lainan lopulliseen summaan, kuten lainan takaisinmaksuaika.

Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan lopulliseen summaan


Ennen lainan hakemista onkin tärkeää laskea, kuinka paljon lainaa on mahdollista maksaa kuukausittain pois. Lainan takaisinmaksuajan määrittely on tärkeää, sillä se vaikuttaa merkittävällä tavalla siihen, kuinka paljon korkoa ja kuluja lainasta maksetaan. Mitä lyhyempi lainan takaisinmaksuaika on, sitä vähemmän lainasta tarvitsee maksaa myös kuluja ja korkoa.

Samalla on kuitenkin hyvä huomioida, että kuukausierät eivät saa olla liian isoja, sillä lainan kuukausierän jälkeen rahaa tulee riittää vielä normaaliin elämiseenkin. Liian isoissa kuukausierissä riskinä on myös se, että lainan takaisinmaksu myöhästyy, jolloin lainaan alkaa kertyä myös turhia muistutusmaksuja ja viivästyskorkoa. Tärkeintä onkin, että laina maksetaan takaisin omaan talouteen sopivassa ajassa. Helppovertailu.fin avulla kuluttaja näkee helposti, kuinka suureksi lainan kuukausierä kussakin lainassa muodostuu ja mitä kuluja kyseiseen lainaan liittyy.

Jos laina-aika on pitkä ja lainasumma on suuri, pieninkin hyppy lainan koroissa ja kuluissa voi tuoda lainasummaan merkittäviä eroja. Tässä mielessä lainojen vertailu on todella tärkeää, sillä vertailupalvelun avulla lainan koroissa ja kuluissa voi säästää jopa satoja euroja joka vuosi. Esimerkiksi 10 000 euron suuruisessa lainassa muutaman prosentin heitto merkitsee todella merkittäviä summia. Säästöä voi siis kertyä esimerkiksi 10 vuoden laina-ajalla huikeasti, joten lainojen vertailu Helppovertailu.fissä on suositeltavaa!

4 syytä, miksi lainojen vertailu Helppovertailu.fissä kannattaa


Helppovertailu.fi on helppo ja nopea lainojen vertailupalvelu, jonka kautta kuluttajat voivat vertailla turvallisesti ja riskittömästi eri pankkien ja rahoituspalveluiden lainatarjouksia. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, eikä lainojen vertailu sido kuluttajaa yhteenkään lainatarjoukseen.

Lisäksi Helppovertailu.fi-sivuston antamat vertailutulokset ovat aina puolueettomia eli Helppovertailu.fi näyttää aina selkeästi kaikki markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset. Lainatarjousten todenmukaisuus on myös helppo tarkistaa, sillä kuluttajan ei tarvitse tehdä muuta kuin siirtyä lainavertailusta lainaa tarjoavan pankin tai rahoituslaitoksen kotisivuille tarkistaakseen, että lainatarjouksen sisältö ja hinta täsmäävät.

1. Aina markkinoiden parhaat korot.

Pankkien ja rahoituslaitosten verkkosivuilla mainostettujen lainatarjousten korot ovat aina suuntaa-antavia esimerkkejä. Lainan lopullinen korko riippuu siis aina hakijan omasta taustasta. Helppovertailu.fi kokoaa yhteen ja samaan paikkaan lainatarjoukset jopa kymmeniltä eri lainantarjoajilta, joiden ehdot perustuvat niihin tietoihin, jotka lainanhakija on antanut lainalomakkeessa.

2. Helppoa ja nopeaa.

Helppovertailu.fin kautta lainojen vertailu ei vie ylimääräistä aikaa, sillä lainanhakija näkee helposti yhdellä silmäyksellä kaikki omaa lainahakemusta vastaavat lainatarjoukset.

3. Luotettavaa lainaa heti tilille

Vaikka lainan lopullinen sisältö riippuu aina lainanhakijan tarjoamista tiedoista ja lainantarjoajan tekemästä tarjouksesta, hyväksytty lainahakemus on mahdollista saada jopa saman vuorokauden aikana. Lainarahat on mahdollista saada tilille siis jo saman päivänä aikana, jolloin lainan ottaminen onnistuu helposti äkillisessäkin rahantarpeessa.

4. Riskitön palvelu

Helppovertailu.fi ei sido kuluttajaa lainan ottamiseen. Lainahakemus voidaan täyttää ja lähettää, mutta mikäli lainatarjousten joukosta ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, ei lainanhakijan tarvitse tehdä mitään. Lainojen vertailu on lisäksi Helppovertailu.fi-sivustolla täysin ilmaista, joten kyseessä on sekä riskitön että turvallinen lainojen vertailupalvelu.