Haluatko lisää yritysasiakkaita tai yrittäjiä asiakkaiksesi?

2018 on kumppanuuksien aikaa

ER-tuen päätoimialue on Lohja-Nummela-Kirkkonummi – Vihti ja Karkkila ja tärkein kumppanimme on kaupunkilehti Ykkös-Lohja:

Alueen yrityksissä on alueen voima – Ykkös-Lohja täyttää 2018 täydet 30 vuotta ja tarjoaa entistä laajemmat mahdollisuudet teille tulla esille ja löytyä paikallisesti + laajemminkin netin kautta!

Tänä vuonna haluamme tehdä entistä enemmän yhteistyötä, teidän, hyvät paikalliset yritykset ja yrittäjät kanssa! Viimeiset kaksi vuotta meillä on ollut vuosittain noin 700 asiakasyritystä, joille suurimmalle osalle tämäkin sähköposti menee – kaikki eivät tätä lue – mutta osa kuitenkin – haluaisitko näistä lisää asiakkaita omalle yrityksellesi?

Nyt etsimme yrityksiä, jotka olisivat kiinnostuneita tekemään kanssamme yhteiskampanjoita! Me tarjoamme teille näkyvyyden, ja te annatte hyvän tarjouksen tuotteestanne tai palvelustanne – kampanjana – joko liittyen lehden teemaan tai vuodenaikaan – näin saamme aikaan win-win-win kolmion!

Jos sinua ja teitä kiinnostaa kampanjayhteistyö, ota yhteys päätoimittaja Kari Oksaseen.

Lohjalla rakennetaan ja Lohjan työllisyys on kohentumassa. Me teemme parhaamme, jotta paikalliset yritykset myös Vihdin ja Karkkilan alueilta tulevat löydetyksi ja saavat lisää myyntiä. Anna meidän auttaa teitä.

Myynti, mediatila lehdessä

Jukka Jokinen p. 046- 920 3900, jukkaj@ykkoslohja.fi
Kari Vitikainen, p. 050-3071911, kariv@ykkoslohja.fi

Päätoimittaja
Kari Oksanen, 0400-733 469, kari@ykkoslohja.fi