Uusia vuokra-asuntoja Lohjalle

Aivan Lohjan keskustan tuntumaan, keskelle hyviä palveluita on nyt syksyllä valmistumassa uusia vuokra-asuntoja.  Pakkamestarinkuja 3 elokuussa 2019 valmistuvat 22 rivitaloasuntoa ovat ARA-vuokrakohteita, joihin asuntohakemuksia vastaanotetaan 2.-30.5. Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelussa.

Yksityinen ARA rakennuskohde

– Lohjalla on pitkään ollut pula ja on pula vuokra-asunnoista, joten päätimme ottaa tällaisen pidemmän ajan projektin ja rakentaa aivan yksityisesti vuokra-asuntokohteen Lohjalle, kertoo asunto-osakeyhtiön isännöitsijä Terho Salo.

Uuden yhtiön lämmitysmuoto on kaukolämpö (Loher Oy). Kaukolämpö sisältyy vuokraan. Lisäksi asunnoissa on Lounean toimittama valokuituyhteys, joten nykyaikaiset verkkoyhteydet ovat toiminnassa saman tien, kun asuntoon muutetaan. Asuntoja on sekä kaksioita että kolmioita, ja osassa asunnoista on myös oma sauna.

– Asuntoja viimeistellään ja vuokralaishakemuksia otetaan jo vastaan. Asuntohakemuksen saa joko hakemalla Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelusta tai sitten lataamalla yhtiön kotisivuilta, jotka löytyvät suoraan pakkamestarinkuja.fi osoitteella.

Asunnoissa on huoneistokohtaiset vesimittarit. Ennakkomaksu vedestä laskutetaan kuukausittain vuokran yhteydessä ja tasauslasku kerran vuodessa. Asukas maksaa itse käyttämänsä taloussähkön tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti. Kunkin asunnon yhteydessä on yksi autopaikka, mikä on varustettu sähkölämmityspisteellä. Yhtiössä on lisäksi kymmenen vierasautopaikkaa ja kuusi erikseen vuokrattavaa autotallia. Autopaikkojen lisäksi taloyhtiöön tulee myös Lohjan kaupungin rakennusmääräysten määrittelemät 40 katettuja polkupyöräpaikkaa.

Kohde on toteutettu ARAn hyväksymällä lyhyellä korkotukilainalla. Sen ehtojen mukaan asuntoja on pidettävä vuokrattuina vähintään 10 vuoden ajan. 

Lähellä palveluita

Taloyhtiön pihassa on myös leikkipaikka lapsille ja monet tarvittavista peruspalveluista ovat todella lähellä.  Pakkamestarinkujalta on: Linja-autopysäkki 50m, Ventelän liikekeskus 100m, Lempolan kauppapuisto 300m, Mäntynummen koulu 100m ja lisäksi lähellä 300-400m ovat myös apteekki, eläinlääkäri, ravintola, päiväkoti sekä kirjasto.

Pakkamestarinkuja 3:een rakentuu 22 uutta vuokrakohdetta, jotka ovat nyt haettavissa nyt toukokuussa.

Pakkamestarinkuja ja ER-tuki

Tämä asunto-osakeyhtiö ja sen markkinointiprojekti on eräänlainen pilotti myös ER-tuelle. ER-tuki on tehnyt markkinointia jo yli 30 vuotta, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun ER-tuki on mukana toteuttamassa uutta kiinteistökohdetta tällä tavalla. Projekti sisältää kokonaiset nettisivut, mutta myös lehtiartikkelin sekä printtimainontaa. Jos sinulla on uusi tai tulossa oleva asuntoosakeyhtiö, jonka markkinointiin etsit apulaista, ota meihin yhteyttä. Saatat yllättyä kokonaispakettimme hintatasosta positiivisesti.