Mökkeilijä on paikallisille liikkeille ja ammatinharjoittajille tärkeä tulonlähde

Suomessa oli Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2015 kaikkiaan 501 600 kesämökkiä. Mökkivaltaisin kunta oli Mikkeli, jossa oli 10 349 mökkiä. Seuraavaksi eniten kesämökkejä oli Kuopiossa, Paraisilla, Lohjalla ja Savonlinnassa. Lohjalla on mökkejä lähes 8500 kappaletta.

Tavoita 20 000 kesäasukasta

Yllättävän harvalla lohjalaiselle on oma mökki Lohjalla, joten suurin osa mökkeilijöistä tulee muualta, ja mikäli haluat tavoittaa tätä kuluttajakuntaa – me tulemme apuun.

Mökkeilijät eivät vietä lomaansa vain neljän seinän sisällä vaan he myös elävät eli käyvät kaupassa, sisustavat ja remontoivat kesäasuntojaan sekä viettävät lomaa vieraillen lähialueen paikoissa, kahviloissa, ravintoloissa yms. Mökkeilijöiden Suomeen käyttämästä 6,2 miljardista eurosta remontointiin käytettiin 1,7 miljardia, päivittäistavaroihin 1,4 miljardia, matkoihin 1,2 miljardia, mökki-ja tonttikauppoihin 0,7 miljardia ja kaikkeen muuhun mökkeilyyn liittyvään 1,2 miljardia euroa, joten kesäasukkaita ei pidä väheksyä asiakaskuntana.

Mitä me voimme tarjota:

  • Ykkös-Lohja lehti jaetaan viikottain 1 000 Lohjanjärven mökille sekä jakelupisteisiin: K-Citymarket Lohja, K-Supermarket Lohja, Sale Sammatti, Sale Karjalohja, Sale Nummi, Sale Pusula, Säästötalo Latvala sekä Tytyrin ABC-asema.
  • Sosiaalisessa mediassa meillä on OstaLohjalta kanava, jossa voidaan julkaista palveluitanne ja tuotteitanne
  • Sosiaalisessa mediassa meillä on Lohjan Ravintoloille oma kanava
  • Voimme kohdentaa Facebook mainontakanavamme kesäksi näkymään kaikille LOHJAN alueella oleville

Varmista kesäsi kaupat, ota oma mediapaikkasi kanavistamme soittamalla tai laittamalla sähköpostia Karille tai Jukalle:

Kari Vitikainen, p. 050-3071911, kariv@ykkoslohja.fi
Jukka Jokinen, p. 046- 920 3900, jukkaj@ykkoslohja.fi