Lahjakortti on vaivaton tapa hankkia lahja asiakkaille tai henkilökunnalle

Sponsoroitu sisältö.

Yritystoiminnassa asiakassuhteiden hoitaminen sekä henkilökunnasta huolehtiminen on ensiluokkaisen tärkeää. Asiakkaita kiitetään onnistuneesta yhteistyöstä erilaisin lahjoin, ja henkilökuntaa muistetaan esimerkiksi jouluna tai merkkipäivänä. Nämä pienet eleet osoittavat yrityksesi tärkeimmille sidosryhmille heidän olevan tärkeitä ja muistamisen arvoisia. Erityisen kätevä tapa hoitaa lahjaostokset on hankkia lahjaksi lahjakortti GoGiftin laajasta valikoimasta.

GoGift yritystilin avaaminen onnistuu helposti, ja yritystilin kautta tilaat kaikki lahjakortit asiakkaillesi tai henkilöstölle kätevästi verkossa. GoGiftin monipuoliset lahjaratkaisut sopivat niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden muistamiseen, henkilökunnan palkitsemiseen sekä erilaisten kilpailuiden ja arvontojen palkinnoiksi.

Miksi et siis hoitaisi lahjaostoksia helposti netissä ja samalla säästäisi arvokasta aikaasi muihin toimintoihin – kuten menestyksekkään yritystoiminnan pyörittämiseen?

Lahjakortti on takuuvarma lahjaidea

Usein asiakkaiden tai henkilökunnan muistaminen voi olla haastavaa, sillä kun kommunikaatio pohjautuu lähinnä työhön liittyviin asioihin, voivat asiakkaan tai työntekijän mieltymykset ja esimerkiksi harrastukset jäädä keskustelun ulkopuolelle. Kuinka ihmeessä siis onnistuu lahjan hankkiminen henkilölle, jonka mieltymyksistä ei voi olla täysin varma? Lahjakortti on vaihtoehto, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Sen avulla lahjansaaja voi valita juuri itselleen mieluisan lahjan.

Lahjakortilla voit myös helposti tarjota yhteisöllisiä elämyksiä, joiden avulla henkilökuntasi voi tutustua toisiinsa entistä paremmin. Siten työilmapiiri paranee, millä puolestaan on positiivinen vaikutus myös työpanokseen ja viihtyvyyteen työpaikalla.

Lahjakortti tai SuperLahjakortti on täydellinen lahjaidea myös asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Lahjakortti siis toimii täydellisesti tilanteissa, joissa et välttämättä tunne vastaanottajan makua tai mieltymyksiä.

Lahja asiakkaille

Lahjakortti on yritysten käyttämä suosittu joulu-, liike- tai asiakaslahja, joka taatusti sopii jokaiselle lahjansaajalle. Erityisen varma valinta on SuperLahjakortti. GoGift lahjakortin avulla hoidat yrityssuhteitasi ja kiität asiakkaitasi helposti yhteistyöstä.

Lahjakortin tilaaminen onnistuu vaivattomasti netistä. Tarjoamme myös yritysasiakkaille ilmaisen laskutuspalvelun, sillä yritysasiakkaat usein arvostavat mahdollisuutta maksaa laskulla. Voit siis helposti avata yritykselle asiakastilin, jonka avulla esimerkiksi joululahjahankinnat hoituvat helposti GoGiftin kautta!

Lahja henkilökunnalle

Henkilökunnan palkitseminen lahjoin esimerkiksi jouluna tai tärkeänä merkkipäivänä on täydellinen tapa osoittaa arvostusta heidän työpanostaan kohtaan. Henkilökunnan palkitseminen on olennainen osa hyvän työilmapiirin kehittämistä ja ylläpitoa, ja pienellä eleellä osoitat helposti työntekijöillesi että heidän työpanoksensa on arvostettavaa ja että heidän hyvinvoinnistaan halutaan pitää huolta. Erityisen vaivaton henkilöstölahja on GoGift SuperLahjakortti, joka sopii lahjaksi jokaiselle työntekijälle. Yritystilin kautta lahjakorttien tilaaminen käy vaivatta verkossa.

Helppo tapa hoitaa lahjaostokset

Yrittäjän arki on usein varsin kiireistä. Hoitamalla lahjaostokset helposti netistä säästät aikaa ja vaivaa ja varmistat lahjan mieluisuuden lahjansaajalle. Näin voit itse keskittyä yritystoiminnan hoitamiseen ja samalla hankkia täydelliset lahjat henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneille.

Lahjakortti on varma lahjaidea, ja erityisen varma on GoGift SuperLahjakortti, joka sopii takuuvarmasti kaikille lahjan saajille heidän iästään ja mieltymyksistään riippumatta. Sähköinen lahjakortti on myös helppo tapa hoitaa ostokset nopeasti netissä. Sähköinen lahjakortti toimitetaan saajalle sähköpostitse tai tekstiviestitse välittömästi ostotapahtuman jälkeen. Lisäksi voit veloituksetta liittää mukaan persoonallisen tervehdyksen. Yritysasiakkaana voit avata yritystilin ja nauttia erilaisista eduista, kuten ilmaisesta laskutusmahdollisuudesta.