Kotisivut kuntoon kesäksi

Onko omat kotisivusi mielestäsi kunnossa? Löytyykö sieltä ajanmukainen tieto ja se tieto, mitä potentiaaliset asiakkaat sieltä hakevat? Toimiiko sivusi mobiililaitteilla? Löytyykö sivustosi Googlesta?

Jos tällaiset ajatukset mietityttävät, anna meidän auttaa. Olemme tehneet kotisivuja pienille ja keskisuurille yrityksille jo 90-luvulta lähtien. Nykyään käytämme 99,9% valmiita WordPress pohjia, joita muokkaamme asiakkaiden tarpeet täyttäviksi. Itsellämme on kaksi koodaajaa, mutta ostamme pohjat pääosin yhdeltä ja samalta koodariyritykseltä, joten koodaustuki on aina saatavilla.

Koska käytämme meille koodattuja pohjia, pystymme pitämään hinnat kurissa, mutta toimittamaan toimivia, asiakkaan toivomia kotisivuja. Tässä joitakin viimeaikaisia:

Tässä uusittu lohjalainen sivusto, paikallinen venemyyjä

www.venelindberg.fi

Tässä toisena esimerkkinä vielä hieman keskeneräinen paikallinen urheilusivusto

www.nummelanhockeyleague.fi

Ja tässä yksinkertainen mutta asiansa ajava paikallinen kuljetusyritys Lohjalta

www.kuljetusaario.fi

Tottakai teemme niin monimutkaisia tai yksinkertaisia sivustoja kun tarvitaan, mutta kaikki lähtee aina asiakkaan tarpeista ja toivomme ennen projektin alkua tapaamista, jossa käydään läpi nykytilanne, toiveet, resurssit, aikataulut – ja siitä katsotaan sitten mihin päästään.

Ota yhteyttä ja tavataan!

KO

Toimittajina: Kettu Markkinointi ja ER-tuki yhteistyössä.
Teknisenä palvelintoimittaja meillä ovat Zoner Internet ja Planeetta Internet

Näiden toimittajien avulla pystymme tarjoamaan myös sähköpostipalvelut luotettavasti.

Tässä vielä esimerkkinä autoiluun liittyvä tekemämme teemasivusto:

www.autotjaliikenne.fi