Erikoista toimintakulttuuria

Tulipa kerran kaupunkiin uusi liike. Eikä mikään pieni liike, vaan useamman sadan neliön kokoinen kauppa, joka myös yksittäisiä tuotteita kuluttajille. Tuotteiden hinnat olivat parista kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon.

Eihän siinä ole mitään uutta, että uusi liikkeitä tulee ja avaa ovensa, mutta tässä erityisessä liikkeessä on muutama asia pistänyt silmään näin markkinoijana. Ensinnäkin liike sijaitsee todella hyvällä sijaintipaikalla aivan kaupungin keskustassa ja parkkipaikkojakin on aivan vieressä. Lisäksi tilassa on huiman isot ikkunat pariinkin suuntaan. Voisi siis olettaa, että liike tulee myymään tuotteitaan hyvin ja myös markkinoimaan tuotteitaan ainakin aluksi.

Liike on ollut nyt avattuna pari kuukautta ja lukuunottamatta liikkeen ulkoseinään tullutta useamman metrin todella isoa ulkobannermainosta, liike ei ole mainostanut itseään yhtään, eikä missään. Liikkeellä ei ole Facebook-sivua, ei kotisivuja eikä yhtäkään maksettua mainosta yhdessäkään mediassa….. mielenkiintoista, miten ostajat löytävät liikkeen? Olen kyllä tavannut kymmeniä yrittäjiä, jotka ovat vuosien työn jälkeen kyllästyneet omaan mainontaansa ja markkinointiinsa, kun mikään ei ole tuntunut toimivan. Mutta tämä on ensimmäinen kerta oman yli 30 vuotisen työurani aikana, kun aivan uusi juuri avattu myyntiliike ei ole missään esillä – ei kerro mitä se myy…… ainoa julkinen ulostulo on tämä: http://www.jouniexclusive.com/