Yritykselle toimitilat Virkkalasta

Toimistohotellista tilat kuin tilat, pienelle ja isommalle toimijalle

Toimistohotelli Kalkkipetteri on toiminut käytännössä katsoen siitä lähtien, kun Kalkkitehdas laittoi ovensa kiinni – tai ainakin niin monta vuotta, että siltä tuntuu. Vuosien varrella vuokralaisia on tullut ja mennyt, mutta Kalkkipetteri on pysynyt. Kalkkipetteri ei kuitenkaan ole jäänyt vain historiaansa makaamaan vaan taloa on tuotu nykyaikaan ja yrityksille on tiloissa nykyään saatavilla nopeat valokuituyhteydet. Toimistohotelli Kalkkipetteri on liitetty Lounean valokaistaverkkoon. Saatavana on Yritysvalokaistaliittymät nopeuksilla 30/30, 60/60 tai 100/100 Mbit/s.

Kalkkipetterin tulevaisuuden eteen on tehty töitä ja tiloja on uudenaikaistettu pitäen kuitenkin mielessä talon ja alueen historia, kertoo toimistohotellin Kati Nuutinen.

Toimistohotellin tiloissa toimii tätä nykyä yrityksiä laidasta laitaan: on puhelinmyyntiä, konsultointia, tilitoimistoa, nettiyritystä, markkinointifirmaa, suunnittelutoimistoa, maahantuontia, rakennus-ja hyvinvointipalveluita ja muita – joten tiloissa toimii paljon erilaisia toimijoita, mutta tiloja löytyy.

Kalkkipetteristä löytyy tilat yksittäisestä pienestä toimistohuoneesta lähtien useamman huoneen kokonaisuuksiin. Lisäksi meillä on varastotilaa tarjolla ja toimistohotellissa on omat tilat kokouksien ja pienimuotoisten koulutusten järjestämiseksi. Lisäksi meillä on tiloissamme oma kahvio Aino.

Lisätietoja ja kuvia toimistohotellista löytyy sekä Facebookista että toimistohotellin omilta kotisivuilta www.kalkkipetteri.fi ja tiloihin pääsee tutustumaan ottamalla yhteyttä Katiin.

Kaiken tyyppiset yritykset ovat tervetulleita meille vuokralaisiksi. Pihassamme on hyvin autoille parkkitilaa ja asiakkaita voi ottaa vastaan myös kahvion tai kokoustilan tiloissa, toivottaa Kati kaikki tervetulleiksi.

Kalkkipetterin yrittäjät järjestävät tiloissa ja varsinkin talon ulkoalueilla vähintään kerran vuodessa erilaisia tapahtumia: liikuntaa, lähituotantoa, kirpparia. Jos sinä olet harkitsemassa omalle yrityksellesi uusia tiloja, Kalkkipetteri on hyvä valinta, sillä vastaavaa ei varmasti löydy mistään. Talolla on oma historiansa ja tarinansa, joka juontaa pitkälle tämän alueen historiaan. Nykyaika on kuitenkin se missä elämme, ja toimistohotelli Kalkkipetteri on täysin nykyaikaiset tekniikat ja tarpeet omaava kiinteistö pienten yritysten tarpeiisiin.

Minulla on ollut oma toimisto Kalkkipetterillä jo yli 15 vuotta, enkä ihan heti ole lähtemässä pois. Kalkkipetterissä on hyvä tehdä töitä kesällä ja talvella. Pihalla on tilaa ja naapuriyrittäjistä monesta on tullut hyviä tuttuja ja osasta jopa asiakkaita, kertoo Kalkkipetterissä toimistoaan pitävä ER-tuen Kari Oksanen.

www.kalkkipetteri.fi