Vietä Pikkujoulut keskustassa

Breikki Lohjan keskustassa tarjoaa loistavat tilat erilaisten juhlien kuten pikkujoulut, synttärit, valmistujaiset, polttarit yms pitämiselle – tilat jopa yli 50 hengen ryhmälle!

Pikkujoulukausi alkaa vähitellen käynnistyä ja porukat etsivät hyviä juhlapaikkoja. Yksi aivan Lohjan keskustassa sijaitsevista vaihtoehdoista on Laurinkatu 57:n BREIKKI (biljardisali + LOUNGE + saunakabinetti).
– Yleensä meille tulevat ryhmät ovat 10-24 hengen juhlaporukoita ja tarpeesta riippuen on heillä sitten käytössään joko pelkkä saunakabinetti, saunakabinetti + lounge tai koko BREIKKI, kertoo Janne Teperi Breikistä.
– Tottakai jo pienelläkin porukalla voi itselleen varata saunakabinetin vaikka kokousta varten tai koulutuksen jälkeen saunaillaksi ennen kaupungin yöelämään sukeltamista.

Paljon aktiviteettejä

– Meillä on tiloissa musiikki sekä karaokelaitteistot, pokeripöytä, darts-taulu, pool ja snooker pöydät täysimittaisina, retronintendo sekä Speden Speleistä tuttu nopeuspeli, luettelee Janne.
Lisäksi tiloissa on oma keittiö, jota juhlaväki voi käyttää ns. omien juomien hallinnointiin, sillä Breikissä ei ole anniskeluoikeuksia eikä ruoanlaittoa.
– Vaikka meillä ei valmisteta ruokaa, voimme kyllä toimittaa tiloihin ruoat tilaajan niin halutessa, kertoo Janne.
Tilojen varaukset onnistuvat myös saunaonline.fi kautta ja tilojen iltavuokrat vaihtelevat 290€ ja 590e väliltä. Tilojen iltavuokra tarkoittaa yleensä klo 18-24, mutta tilat ovat vuokrattavissa myös päiväaikaan.

Biljardiklubi

Breikissä on kaksi täysimittaista pool ja yksi snooker- pöytä ja biljardiklubilla on parisenkymmentä jäsentä.
– Klubille mahtuu muutama jäsen lisää, ja kuukausimaksua vastaan pääsee periaatteessa pelaamaan koska vain, kertoo Janne.
Biljardiklubin kuukausimaksu on 55€ ja vieraspelaajile 10€/kerta.

Varaa juhlapaikka, soita

Janne 040-526 3412
Marko 0400- 488 397
tai sähköpostilla
janne@breikki.fi,
marko@breikki.fi
tai saunaonline.fi kautta

www.breikki.fi