Uusia sivustoja

ER-tuen työlistalla on jo pidemmän aikaa ehtinyt olla muutama eri aihio teemasivuista. Nyt tammi-helmikuun vaihteessa iski tarmonpurkaus ja sivustot saatiin liikenteeseen. Sivustojen versiot 1.0 ovat aina ensimmäisiä live-versioita. ja siksi onkin todennäköistä, että jokainen sivusto kehittyy johonkin suuntaan nykyisestä lähtötilanteesta, mutta jostainhan sitä pitää aloittaa.

Otetaan esimerkiksi ensimmäinen muotisivustomme, www.muotijakoti.fi, se on tarkoitettu uutissivustoksi muodista kiinnostuneille ja se pyrkii sekä kokoamaan sivustolle mielenkiintoisia uutisia ja uutuuksia, mutta myös aikaamyöten tuottamaan tarjouksia ja aivan omia artikkeleita – aika näyttää mihin suuntaan tämä sivusto etenee.

Toinen uusi sivusto on oikeastaan paluu juurille, sillä ensimmäinen veikkausvihjeisiin perustuva sivusto julkaistiin Kari Oksasen toimesta jo 90-luvulla ja yhteistyötä tehtiin mm. Radiolinjan kanssa ja ruotsalaisen teleoperaattorin, mutta toiminta hiipui loppujen lopuksi joskun 90-luvun loppupuolella. Nyt avattu sivusto www.vinkkaajaveikkaa.fi tuo nuo 90-luvun ajatukset nykyaikaan tarjoten uutissyötteiden avulla paketin uutisia + linkkejä vedonlyöntivihjeisiin sekä luonnollisesti sivuston omat viikottaiset pelivihjeet.

Myös urheiluteemat saivat tässä sivustojen uudistuksessa pitkästä aikaa sen oman sivustonsa. Sivuston, josta olemme puhuneet pitkään ja sopineet jo bloggareiden kanssa sinne tulemisesta. Aikaa vain vierähti turhan kauan, ja suurin osa noista alkuperäisistä kirjoittajavieraista on jo jatkanut omia reittejään eteenpäin, joten odotamme mielenkiinnolla millainen tästä sivustosta loppunen lopuksi tulee.  Uusi www.sportting.fi sivusto on tarkoitettu kuitenkin ihmisille, jotka ajattelevat itseään – ei siis vain himourheilijoille tai ammattilaisille, vaan myös satunnaisille lenkkeilijöille ja jojo-laihduttajille. Ja niin tämän kuin muidenkin uusien sivustojen kohdalla jäämme mielenkiinnolla katsotaan (ja tekemään töitä) minne tämäkin sivusto lähtee kehittymään.