Lohjan Torifest tarjoilee jälleen ruokaa ja viihdettä kahden päivän ajan kesäkuussa

Lohjan Torifest tapahtuman järjestäjinä ovat Chiliveikot ry, kuvassa heidän vastaavia eli Jukka Koivistoinen ja Sammy Varpio.

Lohjan torilla järjestettävä Torifest kokoaa ruokaa ja viihdettä tarjolle jälleen 17.-18. kesäkuuta. Kahden päivän ajan on Lohjan torilla tarjolla ravintolatason ruokaa yli 40 metrin/ 400m2 ravintolasta, ja ruoantuottajia on reilun toista kymmentä.
– Tänä kesänä ensimmäistä kertaa on tarjolla myös indonesialaista ruokaa, kertoo tapahtuman toinen koordinaattoreista Jukka Koivistoinen Chiliveikot ry:stä.
Nyt kolmatta kertaa järjestettävä Torifest on kehittynyt vuosi vuodelta ja tänäkin vuonna tehdään taas joitain asioita toisin.

Chiliveikot ry organisoi

– Joka vuosi on tarkoitus tehdä asioita paremmin ja tarjota koko perheen kaksipäiväinen tapahtuma Lohjan keskustassa, kertovat Jukka ja Sammy Varpio, hänkin Chiliveikoista.
Ruoan lisäksi Torifest tarjoilee molempina päivinä myös elävää musiikkia ja Tapahtuma alkaa lauantaina 17.päivä klo 15 ja loppuu klo 22 jatkuakseen sunnuntaina klo 11 ja lopulta tämänkertainen Torifest päättyy klo 18.00.

Lauantaina huutokauppa

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki on paikalla lauantaina klo 18 alkaen ja huutokaupassa huutokaupataan mm. pari henkilöautoa, bensamoottorikäyttöinen polkupyörä yms ja kaikki kaupataan ilman hintavarausta, mutta kiinnostuneet voivat käydä tekemässä oman huutonsa netissä chiliveikot.fi sivuille.
Tapahtumassa esiintymässä Huutokauppakeisarin lisäksi lauantaina One for the Road klo 16-18 ja sunnuntaina koko päivän aikana Valkonen Heteromies, Miittaa, Sakke, Vilmaida sekä Artorius.
– Tapahtumassa saa myös ensiesityksensä Suomessa uudenlainen ravintola, mutta sen näkee vasta sitten itse tapahtumassa, kertoo Jukka salamyhkäisesti.
Mukana menossa myös mm.  Lohjan Autopalvelu, Autotalo Lohja, ravintola Happy Joes, lauttaravintola Kaljaasi, JK-Shop, Juhlatarvike, ravintola Tuuheikko Sammatista sekä Metro-Tukku.
– Vielä olisi tässä vaiheessa tilaa kahdelle yritykselle, jotka voivat tuoda maksimissaan kymmenen omaa tuotetta huutokauppaan, ja mikäli olet kiinnostunut joko yrityksenä tai yksityisenä osallistumaan tai tulemaan esille tapahtumassa- soita minulle 040 521 8733, kertoo Jukka.
– Tervetuloa tapahtumaan, jossa siis ei ole sisäänpääsymaksuja, toivottavat Jukka ja Sammy kaikki tervetulleiksi, sekä vanhat tutut kuin uudet Torifest kävijät.