Hakusanat kuntoon ja yritys löytyy netissä (!)

Näin Fonecta markkinoi palveluitaan minulle sosiaalisessa mediassa.

Olin siis mainoksen uhri ja kävi tekemässä maksuttoman testin noista hakusanoista ja vastauksena saamani kolme parasta hakusanaa yritykseni löydettävyyden kannalta paljastuivat täysin huuhaaksi. Nuo kolme hakusanaa eivät nimittäin milläänlailla liittyneet yrityksen toimintaan tai tarjoamiin palveluihin. Eli siis joko tuo testi tai Fonecta ovat aivan pihalla. Koska Fonecta kuitenkin toimii ihan ok, niin kallistun tuon testin toimimattomuuteen.

Sain sitten jatkossa sähköpostiini muutaman minuutin päästä tällaisen:

Näkymällä Fonectan palveluissa kärkisijoilla saat puolet enemmän klikkejä kuin muut: Fonecta.fissä ensimmäinen hakutulos saa jopa 140% ja Fonecta Callerissa 50% enemmän klikkejä kuin viides hakutulos.

En ole koskaan aiemmin käyttänyt ensisijaisena hakulähteenä fonecta.fi palvelua, mutta tämän viestin jälkeen testasin sen heti…. tein Fonectassa haun jonka tuloksena sain neljä yritystä (hain mainosteippausta rajauksella Lohja), joista kaksi tulivat kauempaa ja kaksi seuraavaa olivat sitten lohjalaisia – omaa yritystäni ei löytynyt listalta lainkaan. Tiedän kuitenkin, että Suomessa ja maailmalla käytetyin hakukone on Google – tein siis saman haun Googlessa, ja oma yritykseni tuli vastauksissa heti ENSIMMÄISENÄ maksettujen mainosten jälkeen… hmm…Mainoksesta huolimatta en siis tule jatkossakaan ostamaan Fonecta näkyvyyspalveluita vaan luotan omaan ammattitaitoomme yritystemme ja palveluiden markkinoinnissa.

Hakemani yritys oli omistamani paikallinen mainosteippaamo OmaLogo Oy.