Älä ole strutsi!

Vahvin strutsista kulkeva myyttinen tarina on linnun taipumus haudata pelottavissa tilanteissa päänsä hiekkaan. Tämä juontaa juurensa linnun tavasta kaivella hiekasta ruokaa, sillä todellisuudessa strutsi ei hautaa päätään hiekkaan.

Vahvin pienten yritysten mainontaan liittyvä tarina kertoo yrityksistä, joiden ei tarvitse mainostaa – mehän olemme olleet tässä jo 30 vuotta syndrooma. Samalla tavalla kuin strutsin pään tungeminen hiekkaan, oman tiskin taase seisomaan jääminen ei tuo asiakkaita. Yksikään yritys ei tule toimeen vanhoilla asiakkailla, jokainen yritys tarvitsee myös uusia asiakkaita – ja TODELLA harvalla yrityksellä on niin hieno tilanne, että palvelua tai tuotetta ei saa keneltäkään muulta.

A

I

D

A

Vanha totuus koostuu neljästä kirjaimesta ja tämä hokea toimii yhä tänään ja me voimme auttaa teitä;

ATTENTION – HUOMIONSAAMINEN

INTEREST – MIELENKIIINNON HERÄÄMINEN

DESIRE – HALU OSTAA, HANKKIA LISÄÄ TIETOA

ACTION – KÄYNTI LIIKKEESSÄ, KOTISIVUILLA

Me teemme mainoksia ja sisältöä niin kotisivuille kuin sosiaaliseen mediaan myös aivan yhden hengen yrityksille järkevällä hinnoittelulla – tilauksesta tai sopimuksella. Meillä on myös valokuvaaja ja videokuvaaja sekä drone-kuvaaja saatavissa kauttamme (kaikki paikallisia).

Tekstiä, kuvaa, tarinaa, kilpailua, mainoksia…. sopimuksesta ja järkevällä hinnalla.

Eikö olisi kivempaa tehdä pari päivää viikossa täysillä töitä ja myydä hyllyjä tyhjäksi, kuin viettää aikaa tiskin takana pelaten kännykällä pelejä ajankuluksi…..