1×2 vihjecorner

Vakiopelaaminen on jalkapalloaseuraavalle harrastajalle sekä sohvaperunalle oiva rahapeli. Mukaan jännitykseen pääsee jo pienellä rahalla ja onnella jo silläkin voi voittaa.
Pelissä pyritään arvaamaan/tietämään 13 ottelun lopputulos eli voittaako kotijoukkue, tuleeko pelissä tasapeli vai voittaako vierasjoukkue. Kuulostaa kohtuullisen helpolta, mutta vaikeaksi sen tekee se, että jalkapallossa molemmilla joukkueilla on yhtäaikaa kentällä 11 pelaajaa eli 22 miestä juoksee yhden pallon parissa kohtuullisen pienellä alueella.
Yleensä otteluissa kotijoukkue on suosikki ja tietty prosentti päättyy tasapeliin ja välillä myös vierasjoukkue voittaa. Joku siinä vain on, että yleensä joukkueet pelaavat kotonaan paremmin kuin vieraissa, mutta aina silloin tällöin tulee kausia, joilloinka joku joukkue onkin parempi vieraissa kuin kotona.
Myöskään se ei ole koskaan 100% varmaa että sarjajohtaja voittaisi sarjajumbon, vaikka pelattaisiin sarjaykkösen kotikentällä – psykologia, onni ja venyminen on normaalia vakiopelaajan arkea. Joukkue saattaa johtaa puoliajalla 3-0 umpisurkeaa vastustajaa vastaan ja jotain kummaa tapahtuu puoliajalla ja voimasuhteet kääntyvät toisinpäin ja peli saattaa päätyä lisäajan maalilla vielä vierasvoitoksi.
Vakiossa voittaa sitä enemmän, mitä paremmin osaa arvata ne kierroksen yllätykset. Täysin suosikkivoittoinen rivi ei toisi veikkaajalle kuin pahan mielen voittaessaan ehkä sentin tai kaksi, mutta jos pelaaja osuu rivillään 4-5 yllätykseen voi voittona olla jo puolil miljoonaa euroa! Vain pelaamalla voit voittaa.