Menu

Sarjakuvien keräily

Tervetuloa sivustollemme! Jaamme täällä tietoa erilaisten sarjakuvien keräilystä ja vinkkejä siihen, mistä löytyy harvinaisempia keräilykappaleita.

Meiltä löydät artikkeleita erilaisista keräilyharvinaisuuksista ja erilaisia juttuja liittyen sarjakuviin ja niiden keräilyyn, sekä muita mielenkiintoisia artikkeleita sarjakuvien rakastajille.

Mikä on tavoitteemme?

Haluamme koota lukijoillemme kattavan infopaketin sarjakuvien keräilystä. Olit sitten vasta aloitteleva sarjakuvien keräilijä, tai jo kokenut konkari, löydät varmasti sivustoltamme paljon hyödyllistä tietoa keräilyyn liittyen, sekä myös tottakai mielenkiintoisia artikkeleita liittyen sarjakuvien maailmaan.

Haluamme lisäksi luoda sivustolla yhteisön, jossa samanhenkiset ihmiset voivat löytää toisensa ja jakaa itsekin vinkkejä ja tietoa liittyen sarjakuviin, niiden keräilyyn ja muihin aiheisiin. Yksi hyvä tapa on esimerkiksi tavata samanhenkisiä ihmisiä kommenttiosiossa. Suomi on melko pieni maa ja sarjakuvien keräilyn osalta hieman jäljessä joihinkin muihin maihin verrattuna, mutta tämä harrastus kasvattaa suosiotaan koko ajan ja myös Suomesta on saatavilla erikoisia keräilyharvinaisuuksia.

Lisäksi nykymaailma helpottaa keräilyä, sillä nyt on mahdollista hankkia haluamansa sarjakuvat myös netin kautta tilaamalla.

Sarjakuvien maailma on mielenkiintoinen ja siitä riittää paljon kerrottavaa. Me haluamme tehdä parhaamme jakaaksemme mahdollisimman paljon tietoa, mutta haluamme myös tehdä aiheesta hauskan ja mielenkiintoisen. Juuri siksi kirjoitamme sarjakuvien maailmasta kaikenlaisia artikkeleita. Sarjakuvat ovat nyt pinnalla, johtuen esimerkiksi useista erilaisista supersankari-elokuvista, joita on viime vuosien aikana tehty. Lisäksi käymme läpi myös suuren yleisön suosiossa olevia sarjakuvia.

Otamme myös tottakai vastaan kaikenlaisia ehdotuksia liittyen sivustoomme, joten ole meihin rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on jokin idea tai palaute liittyen sivustoomme. Haluamme tarjota lukijoillemme parhaan mahdollisen palvelun, kirjoittamalla juuri niistä asioista, joista sinä lukijana haluat lukea. Otamme kaiken palautteen huomioon kehittäessämme sivustoa ja uusia juttuja kirjoittaessa.